MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Om FAB HR

FAB HR erbjuder behovsanpassade HR-tjänster till organisationer i olika skeden, storlekar och branscher. Vår kärna utgörs av affärsnära HR som vi stärker upp med tjänster inom våra olika expert- och hjärteområden som coachning, rekrytering samt olika utvecklingsinsatser för ledare, team och organisationer. Som HR-partner gör vi din verksamhet mer framgångsrik, trygg och hållbar.

Företaget grundades 2018 och har idag kunder både i Sverige och globalt. FAB HR är ett team med erfarna HR-partners och nytänkande HR-studenter. Varmt välkommen att besöka oss på vårt kontor, FAB Corner, mitt i industrilandskapet i Norrköping!

Vi på FAB HR

Lisa Nisser

HR-partner & Coach

Lisa Nisser

HR-partner & Coach

Lisa har över 15 års erfarenhet av HR från olika roller som HR chef, HR business partner, Learning partner och Coach. Hennes främsta styrkor ligger i att engagera och skapa förtroende. Att samarbeta med Lisa ger ett personligt och nära stöd som hjälper chefer och organisationer att bli trygga och framgångsrika genom kompetent stöttning i allt från strategiskt HR-uppbyggnad, coaching, till struktur och operativt HR stöd.

Läs mer på LinkedIn eller
ta direktkontakt på
+46 73 505 60 78

Louise Fältskog

VD, HR-partner & Coach

Louise Fältskog

VD, HR-partner & Coach

Louise har mer än 20 års erfarenhet inom HR som personalchef, specialist, konsult och diplomerad coach. Louise är grundaren och VD av FAB HR. Hon är en stor inspiratör med en gedigen erfarenhet och kontaktnät inom HR och hjälper gärna till att utmana och sätta strategin för ditt företag. Förutom driv och skärpa har hon alltid glimten i ögat vilket inte bara skapar trygghet utan också ett roligt samarbete.


Läs mer på LinkedIn eller
ta direktkontakt på
+46 76 831 77 64

Emma Bjurling

HR- & rekryteringspartner

Emma Bjurling

HR- & rekryteringspartner

Emma tog examen från HR-programmet vid Linköpings Universitet år 2022 men har under sina studier arbetat deltid hos oss på FAB HR. Nu är hon en del av teamet på heltid och stöttar kunder främst som en intern rekryteringspartner. Hon har flera års erfarenhet av kundnära roller vilket har gett henne ett starkt serviceinriktat mindset. Emmas arbetssätt karaktäriseras av driv, nyfikenhet och struktur med stor motivation att stötta kunder såväl som kollegor i deras arbete att leverera riktigt bra HR.

Läs mer på LinkedIn eller
ta direktkontakt på
+4673 - 521 94 37


Johanna Norin

HR-support

Johanna Norin

HR-support

Johanna startade på FAB HR under sina fem veckors praktik, och började sedan som studentmedarbetare i maj 2023. Utöver sitt arbete hos oss läser hon även sitt andra år och ska påbörja sista året efter sommaren på HR-programmet vid Linköpings Universitet. Johanna har ett stort engagemang för människor och drivs av att hjälpa och utveckla individer. Hennes främsta styrkor utgörs av hennes nyfikenhet, kreativitet och strategiskt tänkande, vilket också speglas i hennes arbetssätt. På FAB HR stöttar Johanna sina kollegor i allt från rekrytering till större projekt.

Ta direktkontakt på


Drömmen om FAB HR

Vår grundare Louise hade länge drömmen om ett eget företag och att få skapa HR som gör skillnad. 2018 blev drömmen till verklighet och FAB HR grundades med bas i Norrköping. Visionen har hela tiden varit att bygga upp ett modernt HR-team som snabbt och enkelt kan möta företagens utmaningar. 

Vi är idag stolta över att ha flera kunder från många olika branscher, allt från start-ups till HR-avdelningar vid globala storbolag som har tagit del av våra behovsanpassade tjänster. Nu ser vi fram emot att fortsätta hjälpa fler verksamheter att bli mer framgångsrika, hållbara och trygga!