MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Om FAB HR

FAB HR erbjuder behovsanpassade HR-tjänster till organisationer i olika skeden, storlekar och branscher. Vår kärna utgörs av affärsnära HR som vi stärker upp med  utvecklingsinsatser för ledare, team och organisationer. Vårt team består av erfarna HR-konsulter och nytänkande HR-studenter som tillsammans skapar framtidens HR. 

Vårt huvudkontor, FAB Corner, finns i hjärtat av Norrköpings industrilandskap samtidigt som vi har kunder i både Linköping, Stockholm samt Göteborg och även utanför Sverige.


Drömmen om FAB HR

Vår grundare Louise hade länge drömmen om ett eget företag och att få skapa HR som gör skillnad. 2018 blev drömmen till verklighet och FAB HR grundades med bas i Norrköping. Visionen har hela tiden varit att bygga upp ett modernt HR-team som snabbt och enkelt kan möta företagens utmaningar.

Vi är idag stolta över att ha flera kunder från många olika branscher, allt från start-ups till HR-avdelningar vid globala storbolag som har tagit del av våra behovsanpassade tjänster. 

Vår vision är att bidra till blomstrande företag, individer och samhälle. Det gör vi genom att stärka individer och organisationer genom att sätta fokus på den viktigaste tillgången i verksamheten - människan

Louise Fältskog, VD och senior HR-expert

Lisa Nisser, delägare och senior HR-expert

Emma Bjurling, junior HR-expert

Johanna Norin, junior HR-expert