MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Om FAB HR-teamet

FAB HRs vision är att bidra till en mer fantastisk värld. Vår mission är att stärka individer och organisationer genom att sätta fokus på den viktigaste tillgången i verksamheten – människan. Till vardags har vi mottot “Be fabulous – be you”.
 

Vi är ett HR-team som kännetecknas av vår nyfikenhet, kreativitet, kompetens och engagemang. Vi lägger stor vikt vid att nyttja teamets kraft, gedigna erfarenhet och nytänk för att tillsammans skapa värdefulla lösningar för våra kunder.


Läs mer om människorna bakom FAB HR här.

FAB-MINDSET

FAB-mindset innebär för oss att vara nyfiken, modig och kreativ med hjärtat som kompass i allt det vi gör. Oavsett om du är anställd, praktikant eller underkonsult ska du vilja stå bakom våra värdeord och kunna leverera affärsnära och behovsanpassad HR.
 
Why? Genom att ha gemensamt mindset stärker vi oss som team vilket bidrar till ett tydligt och trovärdigt varumärke där våra värdeord guidar oss i våra beslut, samarbeten och kundrelationer.

Läs mer om våra tankar kring värdeord i vår artikel Värdeord – floskler eller framgångsfaktor?

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har ett helt nybyggt kontor, FAB CORNER, vid Norrköpings industrilandskap. En social plats i en mycket trevlig arbetsmiljö med möjlighet att hålla i utbildningar, coachsamtal och konferensmöten.

Balans mellan fritid och arbete är viktigt för att vara hållbara i längden. Vi anpassar oss lika mycket efter kundens behov som våra anställda. Arbeta från kontoret, hemma eller hos kund under flexibla arbetstider.

Hos oss får du en trygg anställning med tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjuk- och olycksfallsförsäkring.

FAB Training. En gång i veckan gör vi ett gemensamt träningspass, allt från yoga, styrketräning till olika boll- och racketsporter med syftet att må bra tillsammans.

Du får kollegor som verkligen tror på att vi blir bättre tillsammans. Vi stöttar, inspirerar och utmanar varandra i syfte att bli bättre som individer, team, företag och partner åt våra kunder.

Vi erbjuder spännande uppdrag och intressanta arbetsuppgifter inom HR hos olika kunder i olika branscher som befinner sig i olika skeden under sin företagsresa.

Möjlighet till en egen coach för personlig utveckling.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker ständigt efter fler som vill vara en del av vårt team på olika sätt:

Studenter för praktik, deltidsarbete och exjobb.


Nya kollegor som vill satsa helhjärtat som anställd HR-konsult vid FAB HR.

Egenföretagare som vill vara underkonsulter och få uppdrag såväl som bollplank av ett HR-team.

Samarbetspartners inom olika områden som exempelvis rehab, arbetsmiljö, marknadsföring, digitala HR-system, film och ledarskap.

Medlemmar till vårt HR-Community. Bli en del av ett exklusivt och personligt nätverk där HR-praktiker skapar mervärde för varandra, håller sig ajour och vässar sin kompetens. Läs mer om vårt HR-Community här.

Nyfiken? 

Klicka på intresseanmälan för spontansökan eller sök en ledig tjänst nedan. Vi följer vi upp så snart vi har möjlighet!

Kanske är det just vi som gör världen mer fantastisk tillsammans?