MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Utbildning

Vi erbjuder utbildningar och utvecklingsinsatser inom HR och ledarskap, alltid anpassat efter dina behov. Vi driver projekt anpassade efter dina utvecklingsbehov från start till mål. Framgångsrikt, agilt och enkelt.

Nedan ser du några exempel på utbildningar som vi tillhandahåller. Hör gärna av dig för att diskutera dina/era utbildningsbehov.

HR för HR

I denna utbildning får du en struktur att hänga upp ditt HR arbete på. Vi går igenom alla ”måsten” under HR året, de vanligast förekommande HR processerna och hur du skapar trygghet och koll på läget i din organisation.

Målgrupp: HR praktiker som är antingen är nya i sin HR-roll, alternativt som sitter ensamma i sin HR-roll i ett företag eller organisation.
Upplägg: 2 dagars utbildning antingen face-to-face eller online
Intresseanmälan och förfrågningar: mejla

Situationsanpassat ledarskap

Lär dig hur du kan bli effektivare i ditt ledarskap. Situationsanpassat ledarskap handlar om att kunna bedöma och anpassa vilken typ av ledarskap dina medarbetare behöver i just den situation de befinner sig.

Målgrupp: Chefer
Upplägg: 1 dag. Face-to-Face alternativt Online
Intresseanmälan och förfrågningar: mejla


Rekrytering

En bra rekryteringsprocess bidrar till att bedriva en träffsäker och proffsig rekrytering som leder till möjligheten att knyta till sig rätt person, med rätt värderingar och kompetenser för rätt roll på företaget.

I den här utbildningen får du lära dig hur du strukturerat och medvetet kan jobba med rekrytering, allt från behovsanalys till signerat anställningsavtal.

Målgrupp: Rekryterande chefer och HR praktiker
Upplägg: 4 timmar. Face-to-Face alternativt Online
Intresseanmälan och förfrågningar: mejla


HR Kick-Off

Vill du få en övergripande bild om vad HR är och vilka actions som är aktuella för ditt företag? Då rekommenderar vi att vi träffas för en HR-workshop där vi tar fram en behovsanalys för ditt företag nu och i framtiden. En riktig HR kick-off helt enkelt!