MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Bidra till Musikhjälpen och vinn en karriärcoachning!

Årets Musikhjälpen går av stapeln i Norrköping och årets tema är ”För en värld utan barnarbete”. Idag finns det 160 miljoner barnarbetare runt om i världen och siffran ökar. Det innebär att vart tionde barn i världen arbetar. Självklart vill vi på FAB HR bidra till att motverka detta. Temat känns oerhört viktigt och meningsfullt för oss då schyssta arbetsvillkor och social hållbarhet är några av våra främsta hjärtefrågor.

Vill du vara med och bidra till en värld utan barnarbete? Om du skänker till FAB HRs bössa kan du vara med och tävla om en karriärcoachning! Coachning är ett kraftfullt partnerskap för att utveckla och förstärka lärande och effektivitet. Du kanske står inför en förändring i ditt arbete och behöver stöttning i din nya roll? Kanske har du kört fast och vet inte hur du ska ta dig vidare? Är du student och vet inte vad du vill härnäst? Eller vill du utvecklas som medarbetare eller chef och nå högre resultat? Karriärcoachning kan vara ett hjälpsamt verktyg för alla. Du kan läsa mer om coaching här.

Swisha valfri summa till vår bössa och fyll i följande formulär så är du med i tävlingen! Coachningen kan ske fysiskt på vårt kontor i Norrköping eller över Teams.