MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

HR-soffan: Arbeta hållbart - var börjar man?

HR-soffan är tillbaka! Det första avsnittet i vår webinarieserie (som du kan se här) blev mycket uppskattat. Vi tycker det är så otroligt roligt att få ta del av människors erfarenhet och kompetens, och samtidigt kunna förmedla detta till andra.

I nästa avsnitt av HR-soffan får vi finbesök av Johan Sandborgh, hållbarhetschef på Lundbergs Fastigheter. Lundbergs Fastigheter har det ambitiösa målet att bli klimatneutrala till 2030, och har bland annat infört gröna elavtal som ett krav för nya hyresgäster. På så sätt inkluderar de även sina hyresgäster i hållbarhetsarbetet. Inspirerande, tycker vi!

Fokuset kring hållbarhetsarbete har ökat de senaste åren, och för företag som vill vara konkurrenskraftiga så är det arbetet ett måste idag. Samtidigt är hållbarhet ett brett begrepp som kan upplevas som komplext och överväldigande för de företag som inte besitter kompetens om hur arbetet bör gå till. Var börjar man? Vilka konkreta åtgärder arbetar man med? Och vilka fördelar och utmaningar finns det med att arbeta hållbart?

Anmäl dig till vårt nästa digitala avsnitt av HR-soffan som sänds fredagen den 29e april klockan 12:30 så får du svar på dessa frågor. Webinariet beräknas pågå under cirka 30 minuter, så köp med dig en härlig fredagslunch och ta del av nya kunskaper.

Tillsammans blir vi bättre!