MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Förändring - hur får vi det att hända?I en värld som ständigt förändras är förmågan att anpassa sig en av de mest värdefulla färdigheterna, både för individer och organisationer. Förändring är oundviklig, men det är vår förmåga att hantera den som definierar vår framgång. I vårt senaste avsnitt av vår webinarieserie HR-soffan dyker vi djupt in i förändringens värld och undersöker varför den kan vara så utmanande för organisationer. Hur kan vi navigera genom förändringens väg med framgång?

Med oss i avsnittet har vi förändringscoachen Linda Stenqvist som har lång erfarenhet av att arbeta med förändringsfrågor i olika bolag. I centrum för avsnittet står ADKAR-modellen som är ett beprövat och effektivt ramverk för att navigera genom förändringens komplexa landskap. Linda är certifierad inom just ADKAR och hon delar med sig av hur modellen kan vara ett stöd för att nå framgångsrik och hållbar förändring. Hela avsnittet finns tillgängligt på vår Youtubekanal. 

Är du nyfiken på Linda och hennes arbete? Besök hennes hemsida www.humanclarity.se för att läsa mer om hur Linda kan stödja i organisationsförändringar. 

Pssst..! Du vet väl att du hittar alla tidigare avsnitt av HR-soffan på vår Youtube-kanal?