MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Välkommen på Bubbel & Bokmingel

Sommaren med alla dess härligheter har passerat, hösten har med sin prakt anlänt och snart är vi redan inne i oktober månad. Det är en månad då vi på FAB HR vill lägga lite extra fokus på hållbarhet!

I ett tidigare avsnitt av vår webinarieserie HR-soffan (som du kan se här) diskuterades hållbarhetsbegreppet och dess olika dimensioner, där vi vanligtvis pratar om social, ekonomisk eller miljömässig hållbarhet. Någon som vill skapa utveckling och förbättring ur ett socialt perspektiv är vår vän Hanna Wiik. Hanna har erfarenhet av att leda och driva hållbar samhällsutveckling i både Regeringskansliet, Region Stockholm, Business Region Göteborg och på olika konsultföretag. Hon är nu grundare till konsultföretaget Go for Golden som erbjuder tjänster inom hållbart ledarskap och processledning.

Nu har Hanna skrivit boken ”Chefens dubbelliv: från psykisk ohälsa till hållbart ledarskap” där hon delar med sig av egna erfarenheter och tips för hur vi kan stötta chefer och ledare med psykisk ohälsa. Hur kan vi verka för ett mer hållbart ledarskap? Måste chefer alltid upprätthålla en fasad? Frågorna är flera och trots att det idag frekvent diskuteras om psykisk ohälsa så läggs det lite fokus på hur just chefer upplever sin hälsa och psykosociala arbetsmiljö. 

Välkommen på Bubbel & Bokmingel!

Den 14e oktober kommer Hanna till FAB Corner för att berätta om sin bok. Vi bjuder på goda snittar och bubbel. Självklart är du inbjuden! Skriv till oss på info@fabhr.se för att anmäla dig. Vi ses!