MENY

Telefon:
+46 76 831 77 64


E-post:

Community & Network

Nätverkande, utbyte, samarbete, teamkänsla och gemenskap är viktigt för oss. Därför har vi från september 2021 vårt egna kontor, FAB Corner, i Norrköping där vi bjuder in till nätverksträffar inom HR, ledarskap och omvärldsbevakning, frukostar, mingel, utbildningar, workshops och flex-kontorsplatser. Kontakta oss för mer information eller följ oss på våra sociala medier!

Community

Bli en del av vårt HR-Community med andra HR-kunniga där vi tillsammans håller oss ajour med omvärlden, hjälper och utmanar varandra i våra roller. Vi tror också att HR är som bäst när den levereras av någon som är up-to-date inom HR och modig som varm i sitt bemötande – Tillsammans gör vi arbetslivet lite mer framgångsrikt, hållbart och fantastiskt!

Vi träffas mindre grupper där vi stöttar och peppar varandra och tillsammans med individuell coaching får deltagarna chansen att utveckla sig själva och vässa sin kompetens.

Vi är ett exklusivt och personligt nätverk där personer kan hämta energi och inspiration för att kunna leverera ännu bättre HR!

Intresseanmälan skickas till

HR Kick-off

Vill du få en övergripande bild om vad HR är och vilka actions som är aktuella för ditt företag? Då rekommenderar vi att vi träffas för en HR-workshop där vi tar fram en behovsanalys för ditt företag nu och i framtiden. En riktig HR kick-off helt enkelt!